Aanbouw

Bouwen of het voor jezelf is.

Aanbouw en verbouw is voor u een grote verandering en daarom wordt door ons team altijd meegedacht aan een mooiere oplossing [ons motto is het moet zoals bij ons thuis]. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die precies weet wat uw wensen zijn en bij aanpassingen dit snel over kan brengen aan ons team. Dit heeft als voordeel dat u niet de gehele dag met de bouwwerkzaamheden bezig hoeft te zijn.

Veranderingen en/of aanpassingen kunnen ook constructie zaken zijn, doordat wij altijd met dezelfde constructeur en architect samenwerken is het heel snel uit te zoeken of deze aanpassing wel mogelijk zal zijn.

Door altijd samen te werken met dezelfde architect en constructeur zijn veranderingen en aanpassingen altijd snel te bekijken of deze verantwoord zijn en geen afbreuk zal doen aan de verbouwing. U hoeft dan geen verlof van uw werk te nemen, wij kunnen dit later, eventueel ‘s avonds, met u doorspreken.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
10-05-2011-016
10-05-2011-037
aanbouw-dendungen
cimg0607
dsc00882
lpic32
verbouwing-vianen