Schilderen

Een perfecte uitstraling van uw pand met duurzame reparatie oplossingen.

Door onze ervaring met monumentale panden zijn wij gecertificeerd in houtrot reparaties, omdat de monumenten commissie eist dat de oude uitstraling van het hout behouden moet blijven.

Schilderwerk voor binnen en buiten wordt door onze eigen mensen verricht, met als service het leeghalen van kamers en later weer terugplaatsen, wat als voordeel heeft dat u met uw eigen werkzaamheden gewoon door kunt gaan.

Wanden of plafonds die scheuren vertonen, of u wilt uw plafonds met sierlijsten uitvoeren, dit is natuurlijk mogelijk voor onze stukadoors in onze bouwteams zitten. Trysch Beheer werkt samen met Sikkens, die ook een rapportage kunnen maken (met onderhoudsplan), zodat uw pand er ten alle tijden perfect uitziet.

Wij hebben voor een groot vastgoed concern vele monumentale panden in onderhoud. Misschien is het voor u ook een goede keus om dit aan Trysch Beheer over te laten.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
diversen-017
dsc00008
dsc00025
dsc00066
foto-2
schilderen-markt